A következő szám reményeink szerint már egy újabb külsővel jelenik meg és gyarapszik több új rovattal is: történelem, gasztronómia, egyházi hírek, "zöld zugoly" a természetvédelem és fenntarthatóság témakörében illetve szeretnék különböző játékokat, pályázatokat indítani, ahol a jelentkezőknek és résztvevőknek ajándékokkal szeretnénk kedveskedni. További terveink szerint "vendég" újságírók is publikálnak majd, akik nem állandó lakosok de sok időt töltenek a településünkön és szívesen osztják meg a lakosokkal az ő élményeiket, tapasztalataikat az itteni életükről.

A Dörögdi Hír kiadója Taliándörögd Önkormányzata; a megjelenés előtt Kajdi István polgármester, mint főszerkesztő adja meg a végső jóváhagyást. Ezen felül bemutatkoznak majd az állandó rovatok szerkesztői is illetve minden kedves taliándörögdi lakostól szívesen vennénk, ha írna az őket érintő témákról. Minden javaslatot, építő kritikát, cikkeket az Önkormányzaton kérünk leadni.

Szeretnénk kérni minden kedves olvasót, lakosokat, ide látogatókat és barátainkat, hogy javaslataikkal járuljanak hozzá az újság sikeréhez és életben tartásához.

Az első szám elektronikus verziója:

Dörögdi Hír 2011 Első szám